13e Wijks Open weer succesvol verlopen

Zondag 16 februari vond alweer voor de 13e keer het Wijks Open plaats. Dit keer was het een druk bezet en erg warme editie. Door de warmte buiten was het binnen in de zaal en op de tribune erg warm. Door deze omstandigheden was het toch weer een succesvolle editie.

Het toernooi liep dit keer helaas wat uit bij de eerste groep en wat eigenlijk de hele dag doorliep. Uiteindelijk ging iedereen tevreden naar huis na toch een succesvolle dag. Het was weer succesvol doordat alle coaches en scheidsrechters weer voor een goede sfeer zorgde ondanks dat het wat uit liep allemaal.

Natuurlijk zijn er ook nog goede prestaties geleverd door de judoka’s van Judo Duurstede.

1e prijs
Thijs Versteeg
Lizzy Koch
Ryan Lobbe
Jongoh Jelier

2e prijs
Olle Homburg
Bo Knoppert

3e prijs
Tyas Veenhof
Kean Faneyte
Esmee Weelde
Ivo Dirksen
Guus Schutte
Noah Schulz
Sytske Norg
Marco Schouten
Kas Elberse
Tobias Becht

De volgende judoka’s vielen helaas net buiten het podium, maar hebben zeker echt hun best gedaan en goed judo laten zien. Ramien Husseini, Nike Schulz, Evi Dirksen, Milan Hofstee, Liam Vermey, Nick van Noort, Tymo Norg, Jelle van der Kaaij, Jop Charvat en Christian de Roos.

De vereniging mag trots zijn dat we weer met z’n allen een mooi toernooi hebben neergezet. Bij deze willen we alle vrijwilligers bedanken die altijd weer klaarstaan om te helpen en dit toernooi mogelijk te maken.