2 prijzen tijdens het Kaizentournament

23 mei vond het Kaizen toernament in Echt plaats. Joep Sinoo en Pepijn van Kooten Niekerk deden op de zaterdag mee en Melle van Daatselaar op de zondag.
Pepijn was de eerste die de mat op moest, hij won zijn eerste party overtuigend. De tweede party verloor hij nadat hij een yugo voorstond. De derde party won Pepijn met een mooie schouderworp, waardoor hij naar de kwartfinale ging. Hier kwam Pepijn een bekende tegen, het was een zwaar bevochten party maar Pepijn won met een wazari. Toen de halve finale, helaas verloor Pepijn die. Maar toch een mooie derde plaats.
Daarna mocht Joep de mat op. Ook Joep won zijn eerste party overtuigend. De tweede party moest Joep tegen een jongen waar hij al vaker tegen gejudood had. Joep won deze zwaar bevochten party met een yugo. Bij de derde party was er geen tegenstander, die had geblesseerd opgegeven.
In de kwartfinale won Joep zijn party met een mooie schouderworp.De halve finale verloor Joep helaas. Maar ook voor Joep een mooie derde plaats.
Op zondag was Melle aan de beurt. Melle won 2 partijen en verloor 2 partijen waardoor Melle was uit geschakeld. Melle verloor zijn laatste partij, waardoor hij net naast het podium eindigde.
Tekst Pauline Jaegers
IMG-20150601-WA0001 IMG-20150601-WA0003