3 prijzen in Made

Zondag 27 september namen 5 judoka’s deel aan het Amerhaltoernooi in Made. Het toernooi was erg sterk bezet. Namens de vereniging namen Joep Sinoo, Ian Galan, Abigail Lugto, Finn van Daatselaar en Melle van Daatselaar deel.

Alles judoka’s hadden een erg sterk bezette poule. Ian kon helaas geen vuist maken tegen zijn tegenstanders en verloor helaas twee partijen. Abigail won 1 partij erg mooi en verloor twee partijen van twee goede judoka’s. Joep begon met een verliespartij, maar daarna herpakte hij zich en won 4 partijen, waardoor hij nog een partij om de 2e en 3e plaats mocht judoën. Joep verloor deze partij helaas op een beslissing. Joep behaalde een mooie 3e plaats. Finn won zijn eerste twee partijen. De derde partij ging helaas verloren met een yugo. Daarna won Finn een paar partijen met mooie ippons en behaald zo ook een 3e plaats. Melle begon net zoals Finn, hij won zijn eerste twee partijen. Zijn derde partij ging erg snel verloren van een heel goede judoka. Daarna won Melle nog drie partijen. Zijn zevende partij was weer tegen een erg goede judoka en deze partij ging helaas ook verloren. Melle behaald in deze sterke poule een erg goede prestatie door een 3e plaats te behalen.

Het wedstrijdseizoen is weer begonnen met goede resultaten. Hopelijk kunnen de judoka’s deze lijn door zetten in dit seizoen.

Finn Joep Melle