Afscheid penningmeester

Lieve leden,

Sinds 2013 ben ik, Caroline Kouwenhoven, penningmeester van Judo Duurstede. Deze rol heb ik altijd met heel veel plezier vervuld. Na bijna acht jaar is het echter tijd om deze functie over te dragen aan een nieuwe penningmeester. Daarom neem ik aanstaande zomer, aan het per einde seizoen 2020-2021, afscheid van de vereniging.

Ik heb Judo Duurstede al die tijd ervaren als een fijne, hechte club! Toen ik in 2013 begon als penningmeester zaten alle drie onze kinderen met plezier op judo. Ik vond dat ik als ouder dan ook wel iets voor de vereniging kon doen in de vorm van vrijwilligerswerk. Op dat moment was er een vacature voor penningmeester. En vanuit mijn financiële achtergrond, met 15 jaar bankervaring, vond ik die rol prima bij mij passen.

Vanuit deze bestuursfunctie heb ik de vereniging door een prachtige ontwikkeling zien gaan. Ik ben er trots op dat ik hier deel vanuit heb mogen maken en nauw betrokken ben geweest bij deze mooie en unieke vereniging. Zelf heb ik er ook veel van geleerd en een heleboel leuke mensen leren kennen.

Via deze weg ben ik zelf ook in de budo-sport ‘gerold’. Mijn oudste zoon ging van judo over naar jiu jitsu. Dat zag er zo super uit dat ik zelf al snel mee ging doen. Dat werden leuke en leerzame trainingen op de vrijdagavond bij sensei Edwin. Anderhalf jaar geleden heb ik de bruine band gehaald. Wat een gave sport! Echt een aanrader voor de oudere judoka’s en zeker ook voor de ouders! Het houdt je soepel, in conditie en maakt je vooral weerbaar!

Vorig jaar zijn wij verhuisd naar Amersfoort. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf dat door een groei van de afgelopen jaren steeds meer tijd en aandacht vergt. Dit, in combinatie met de Corona-maatregelen, heeft me doen beseffen dat het nu een goed moment is om mijn bestuursfunctie over te dragen aan iemand anders.

Ik kijk er met veel plezier op terug. En ik hoop dat er snel een vrijwilliger is die het stokje van me wil overnemen. Heb je interesse? Bekijk dan de vacature voor penningmeester op de website.

Graag wil ik iedereen bedanken voor de geweldige tijd bij Judo Duurstede. Alle bestuursleden en oud-bestuursleden, alle leraren/trainers, ouders, judoka’s, jiu jitsuka’s en de mensen van de conditietraining! Ik hoop van harte dat iedereen weer snel volop mag en kan trainen en dat de evenementen en toernooien weer door kunnen gaan. En dat de vereniging zich weer verder kan ontwikkelen en nog een mooie en succesvolle toekomst heeft!

Caroline Kouwenhoven