ALV 12 juni: wijziging aanvangstijd en lokatie

LET OP, WIJZIGING!!
In verband met het niet beschikbaar zijn van een ruimte in de dojo op de Mariënhoeve zijn wij genoodzaakt de aanvangstijd en lokatie te wijzigen:

Nieuwe lokatie:
De Zonnewijzer
Prins Hendrikweg 14 Wijk bij Duurstede
Aanvang: 20:30uur

Op 12 juni aanstaande is er weer een Algemene Leden Vergadering (ALV)Het is belangrijk dat u hierbij aanwezig bent omdat er over een aantal belangrijke zaken moet worden gestemd.

De termijn van onze voorzitter Edward Stoffer loopt eind van dit seizoen af en Edward heeft aangegeven zich niet voor een nieuwe termijn beschikbaar te stellen. Er moet dus een nieuwe voorzitter worden gekozen.

Tevens heeft Laura Gies bekend gemaakt zich ook terug te willen trekken uit het bestuur om zich meer te kunnen richten op lesgeven en wedstrijdorganisatie. Laura blijft dus wel zeer nauw betrokken en actief bij de vereniging.

Denkt u dat u een goede voorzitter bent voor onze mooie vereniging en vindt u het leuk om u de komende periode voor de vereniging in te spannen, dan kunt u zich kandidaat stellen door een e-mailtje te sturen naar onze secretaris Jacqueline Meijer .  Als u eerst meer wilt weten wat er van u als voorzitter wordt verwacht, dan kunt u zich ook wenden tot één van de overige bestuursleden. Tijdens de ALV zal dan door de aanwezige leden uit deze kandidaten een nieuwe voorzitter worden gekozen.

Ook wordt tijdens de ALV het financiële jaarverslag gepresenteerd.

U ziet het, alle reden om aanwezig te zijn bij de ALV. We heten u van harte welkom op 12 juni aanstaande in de dojo.

Voor de agenda klik hier.
Voor het jaarverslag 2012 klik hier.

Met sportieve groet,
Bestuur Judo Duurstede