Dedemsvaart

Het toernooi in Dedemsvaart vond plaats op 12 januari en het was een erg leuk en goed georganiseerd toernooi. Bo, Ryan en Jongoh namen deel aan dit toernooi.

Bo mocht 7 maal aantreden tegen jongens. 3 keer in de poule en daarin werden er twee partijen gewonnen. Daarna in de kruisfinale nog eens 4 jongens. Ze won in de eerste kruisfinale 1 partij. Daarna kans op de prijzen maar beide verloren dus net buiten de prijzen, maar heel goed gedaan door 7 partijen te judoën.

Bij Jongoh’s groep waren 2 poules, 1 van 4 en 1 van 3 deelnemers. Hij zat in de poule van 4. Daarin won hij alles, dus 3 wedstrijden. Daarna 2 wedstrijden in de kruisfinales, waarvan hij er helaas 1 verloor. Resultaat dus, 5 wedstrijden, 1 verloren, 4 gewonnen met ippon.

Ryan zat vandaag voor het eerst in de categorie -12 jaar en een gewichtsklasse hoger. De eerste partij ging verloren. De tweede partij werd gewonnen met een ippon. 3e partij weer helaas verloren. Vierde partij gewonnen met een ippon. Helaas door een 3e plaats in de poule ging Ryan niet door naar de kruisfinales.

Verslag van de ouders die gecoacht hebben vandaag.