DK teams Jongens -12 jaar behalen 3e plaats en Nike behaald 1e plaats bij de meiden -12 jaar

21 mei vond het DK teams plaats in Ede. Op het laatste moment hebben we het jongens -12 jaar team compleet kunnen krijgen en kunnen inschrijven. Nike kon deelnemen bij Bushi Arnhem in het team.

De nummer 1 en 2 van het DK teams plaatsen zich voor de Nederlandse Kampioenschappen Jeugdteams. Nike zat bij Bushi Arnhem in het team. Zij hadden 1 tegenstander en de partijen werden door Bushi Arnhem gewonnen. Nike verloor helaas haar partijen. Nike was wel geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen teams.

Het team jongens -12 jaar bestond uit Tyas Veenhof, Thijs Versteeg, Olle Homburg, Kean Faneyte en Stan Bruggink. De jongens waren de eerste partij nog niet helemaal scherp en verloren de eerste partij nipt van Bushi Arnhem met 3 tegen 2. De tweede partij van Erik Verlaan werd gewonnen met 3 tegen 2. De derde partij werd gewonnen van Tomoda met 4 tegen 1. De laatste partij werd verloren met 3 tegen 2. Het waren allemaal spannende partijen en het zat dichtbij elkaar. Het resulteerde in een mooie 3e plaats tijdens dit DK teams.

Voor Thijs en Olle was er na het DK een verrassing, want zij werden door Bushi gevraagd om met hun team mee te doen tijdens het NK Jeugdteams. Een mooie eer voor deze judoka’s.