Geslaagde Speurtocht

Vandaag is er een geslaagde en gezellige speurtocht georganiseerd. 32 kinderen namen deel aan de speurtocht, verdeeld over 5 teams. Helaas in deze tijd kan er al zo weinig, waardoor het idee kwam om een speurtocht te organiseren. In de buitenlucht met kinderen kunnen er gelukkig wel dingen georganiseerd worden. Zo wordt ook de band met de leden behouden en de kinderen onder elkaar zien elkaar ook weer wat erg belangrijk is.

Met hulp van weer enthousiaste vrijwilligers is het een succes geworden. Er werd een route gelopen van ongeveer 6 km. Tijdens de route moesten er twee leuke opdrachten gedaan worden. Een actieve en een voor het inzicht en de hersenen. Daarnaast was er bij Kwalitaria nog een leuke verrassing. Iedereen kreeg daar een lekker frietje en iedereen heeft daar lekker van genoten.

Naast de speurtocht moest ook elk team een quiz maken met vragen over de verenigingen en natuurlijk over judo. De kennis werd ook nog even getest. De beste drie teams ontvingen nog een mooie beker om mee naar huis te nemen. Al met al werd het door alle kinderen en de begeleiding een hele gezellige en succesvolle middag.