Instaptoernooi

Zaterdag 17 januari vond het Instaptoernooi in Wijk bij Duurstede plaats. Namens onze vereniging hadden 34 judoka’s zich ingeschreven voor dit toernooi. Voor de vereniging is het mooi dat zoveel judoka’s zich hebben ingeschreven voor dit toernooi. Het toernooi verliep uitstekend en alle judoka’s hebben zeer mooi en leuk judo laten zien.

Gele oorkonde
Finn Palma
Christian de Roos
Idy Diawara

Oranje oorkonde
Duke Pastoors
Nina Slootweg

Groene oorkonde
Else Stam
Myron Resida

Blauwe oorkonde
Nick van der Kooij
Daan Elberse
Niek Blom

Naast de judoka’s die een oorkonde hebben gewonnen namen ook de volgende judoka’s deel aan het Instaptoernooi: Frank Zumbrink, Hugo van der Weerd, Jouke Roelofse, Sjoerd Kuipers, Thomas van de Giessen, Kai Jelier, Mik van der Duim, Lars Jacobsen, Quinten Waltman, Jongoh Jelier, Niels Schoonmade, Kyan Westerhof, Bas Drok, Jack Kosterman, Thijs Drok, Sam Kosterman, Kas Elberse, Kars Westerhof, Julian Bergmans, Pim van der Worp, Noortje van Mourik, Thom Dekkers, Jason Lobbe, Storm Noordam.

Alle judoka’s hebben hun best gedaan en op naar het volgende Instaptoernooi en naar een oorkonde. Voor een aantal judoka’s was het de eerste keer dat ze deelnamen aan een judotoernooi.
IMGP4990 IMGP5090