Team -15 jaar 3e van Nederland

Zondag 20 mei werden er in Beverwijk het Nederlands Kampioenschap voor Jeugdteams gehouden. Tijdens dit Nederlands Kampioenschap namen de nummers 1 van elk district deel en de kampioen van vorig jaar. Het team bestond uit de volgende judoka’s -42 kg Ted Sibbald -46 kg Max van Klaveren -50 kg Joeri  van Opstal -55 kg Ruben Dessens -60 kg Demian de Jong.

De 1e wedstrijd was tegen  Shogonai Judo uit Oost-Nederland. Deze wedstrijd werd gewonnen met 5 tegen 0. Vervolgens de halve finale tegen JC Hercules uit Limburg. Helaas verloren we deze wedstrijd met 4 tegen 1, waarna we om de 3e plaats moesten judoën. Deze partij was tegen Essink Sportcentrum uit Zuid-Nederland. Het was een zeer spannende partij en de jongens wisten met 3 tegen 2 te winnen.

Het was een zeer leuke en gezellige dag. Er waren ook nog wat supporters die lawaai hebben gemaakt en de jongens hebben aangemoedigd. Met als resultaat een fantastische 3e plaats voor Ted, Max, Joeri, Ruben en Demian!!!! Joeri bedankt voor het meedoen met ons team.

De coaches Dirk van Driel, Laura Gies en Marc van Opstal zijn tevreden met het resultaat en feliciteren de jongens ook met deze prestatie!