Judokamp

Afgelopen weekend hield judo Duurstede het judo kamp. Deze werd gehouden bij de Ymca in Leusden.

Vrijdag 18 uur 30 vertrokken we vanaf de parkeerplaats bij de dojo met 50 judoka’s met de bus naar Leusden. Al daar aangekomen stond Sensei Dirk de bus op te vangen. Om alle judoka’s naar de tenten te begeleiden en de judoka’s de tenten in te richten. Als een ieder hier mee klaar was kregen allen judoka’s wat te drinken en werd er verteld wat de planning voor dit weekend te doen stond.

Er werden velen spelen gedaan in team verband ook judoka’s uit Maarssen waren hier bij.

De 1e avond was een laten avond na het judogeluiden spel die laat werd uitgevoerd kregen alle judoka’s nog enkele heerlijk snacks en daarna was het tanden poetsen en naar bed. Voordat een ieder lag was het al half een en voordat de laatste sliepen was het half 3.

Zaterdag morgen was het alweer vroeg dag ontbijt moest gehaald worden en uitgedeeld worden waarna we met z’n allen heerlijk gingen eten. 10.00 uur begon het oriëntatie spel. S’ middags  team spelen olv Daniel en Laura.

S’ avonds BBQ ook lekker. Daarna levend stratego team 1,3,5 tegen 2,4,6 wat waren de kinderen enthousiast. Daarna was het 23 uur en je merkte dat de avond van de dag er voor hun tol had bereik en een ieder vermoeid was geraakte dit merkten we een ieder was om 24.00 uur stil en sliep.

Zondag de afsluiting dag met een heerlijk maaltijd en daarna de bungee run en de beroemde zeephelling dit was een daverend succes voor alle judoka’s heerlijk nat worden en fanatiek de strijd aan gaan met de andere teams. Na afloop allen heerlijk douche en schonen kleding aan. Waarna we de tenten mochten opruimen en nog een lekkere maaltijd mochten genieten.

Daarna was het prijs uitreiking team 6 1e plaats team 5 2e plaats en team 3 3e plaats

Na afloop van de prijsuitreiking werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun fantastische tijd met de judoka’s en hun inzet.

En konden terug kijken op een super leuk judokamp

Tekst Sensei Dirk