NK-15

Afgelopen zaterdag was het de dag waar Mik voor ging. Zijn 1e partij tegen Teun Willemse (ZN)

Het was een mooie Partij voor Mik hij wond deze partij met een hele mooie Heup worp dit was een heel mooi beging en een lekkere start. Vervolgens kwam Mik in de halve finale tegen Ijsbrand Kloover(ZN). Dit was een hele spannende partij welke alle kanten de scoren op konden gaan. Mik kreeg als 1e zijn straf maar al gouw kreeg zijn tegenstander ook een straf. Dus het stond gelijk Mik ging er helemaal voor zijn tegenstander had hij bijna helemaal onder controle tot 8 seconde voor tijd belande Mik op zijn rug.Diep teleurgesteld hij wou zo graag maar door even niet opletten. Verloor Mik weg kans op kampioen te worden.

Door een goede Speech te geven en zijn hoofd leeg te laten lopen was er toch nog een kans om een 3e plaats te behalen we moesten wel ruim een uur wachten om weer de draad op te pakken. En je weer geestelijk helemaal weer op te peppen. Mik kwam hier een oude bekende tegen waar hij tijdens de Districk kampioenschappen van had gewonnen Namelijk Nadim Mouhouti (MN). De partij om de 3e of 5e plaats was begonnen Mik was lekker agressief maar misschien iets te veel. Helaas voor Mik verloor Mik zijn partij.

Mik was diep teleurgesteld diepe worden van zijn Coach kan Mik terug kijken op een mooie 5e plaats En met deze mooie worden kan Mik toch op zijn borst kloppen dat hij dit toch heeft gepresteerd.

Tekst Dirk v Driel