Sinterklaas bezoekt de dojo

Sinterklaasfeest woensdag 27 november 2013.

 

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover, Sinterklaas bracht een bezoek aan de judoka`s van judo Duurstede. Meer dan 65 enthousiaste kinderen waren op deze middag aanwezig.

Om 15:00 begon het grote feest. Eerst konden de kinderen genieten van Poppentheater “De Kletskous” met de voorstelling “Olifantenboogie” wat weer geweldig leuk was voor groot en klein. Daarna was het natuurlijk spannend of Sinterklaas wel zou komen? Kon hij de weg naar de dojo wel vinden?

Gelukkig is hem dit met behulp van de zwarte pieten gelukt en rond 16:00 kwam Sinterklaas dan eindelijk aan in de dojo.  Sinterklaas en zijn pieten werden luid toegezongen door alle kinderen en hun ouders. Sinterklaas vond het erg leuk dat er zoveel kinderen waren gekomen.

De kinderen hadden voor de Sinterklaas zelfs nog even snel een dansje ingestudeerd en ook de judoleraren Dirk, Daniel en Laura deden vrolijk mee.  Sommige kinderen werden door de sint naar voren geroepen om te zingen of om judogrepen te laten zien. Helaas was er voor Sinterklaas geen tijd om alle kinderen bij zich te roepen want hij heeft het heel erg druk maar natuurlijk mocht de winnaar de kleurwedstrijd wel naar voren komen: Ingmar Hählen was de gelukkige winnaar van het judo pak. Sinterklaas vertelde er wel bij dat het kiezen erg moeilijk was maar dat zijn pieten uiteindelijk de kleurplaat van Ingmar het mooiste vonden. Ingmar gefeliciteerd!

Ook meester Dirk mocht bij Sinterklaas komen en moest een liedje zingen. Gelukkig zongen de kinderen heel hard met hem mee want meester Dirk vond het best spannend.

Tot slot kregen alle kinderen natuurlijk een cadeautje en iets lekkers waarna het al weer tijd was om de Sint uit te zwaaien. tevreden gingen alle kinderen weer richting huis.

 

Wij kunnen terug kijken op een mooi en geslaagd Sinterklaasfeest.

De activiteiten commissie

Meer foto`s staan in ons fotoalbum.

Ingmar wint de kleurwedstrijd Olifantenboogie samen zingen (1)