Succesvol 33e Frans Odijk Toernooi

Afgelopen weekend vond het 33eFrans Odijk Toernooi plaats in de dojo in Wijk bij Duurstede. Dit toernooi vindt plaats in de dojo van Judo Duurstede. Na vrijdagavond alles klaar gemaakt te hebben kon het toernooi zaterdag en zondag helemaal losgaan.

Over twee dagen namen er ruim 600 judoka’s deel aan het Frans Odijk Toernooi. Het is mooi om te zien dat dit toernooi altijd vol zit en wordt bezocht door verenigingen en sportscholen uit heel Nederland. Er hangt altijd een positieve sfeer onder de deelnemers, coaches en scheidsrechters. Het toernooi is qua organisatie weer succesvol verlopen. De scheidsrechters hebben alle wedstrijden weer in goede banen weten te leiden.

Qua judo is het ook succesvol verlopen voor de judoka’s van Judo Duurstede. Het is goed om te zien dat er ook veel eigen judoka’s deelnemen aan dit sterk bezette toernooi. Het niveau van het toernooi blijft elk jaar weer hoog,

1e prijs
Manu de Munnik
Bo Knoppert

2eprijs
Thijs Versteeg
Ryan Lobbe
Jongoh Jelier
Sytske Norg
Ian Galan
Pepijn van Kooten Niekerk

3eprijs
Lizzy Koch
Evi Dirksen
Liam Vermey
Olle Homburg
Karsten van Dam
Tobias Becht

De overige deelnemers van Judo Duurstede hebben goed judo en goede inzet laten zien, maar vielen net buiten de prijzen. Op naar de 34eeditie en bij deze willen wij alle vrijwilligers bedanken voor jullie inzet, want zonder jullie is er geen toernooi.