Topjudooernooi Haarlemmermeer

Zaterdag 17 en zondag 18 december vond het Topjudotoernooi Haarlemmermeer plaats in Hoofddorp. Dit is een sterk bezet toernooi en op zondag zelfs een meetmoment voor de dames en heren onder 18 jaar. Hier moet je presteren wil je, je bij de -18 kunnen plaatsten voor de internationale toernooien.

Namens de vereniging namen Dylan van Haarlem, Niek Blom, Pepijn van Kooten Niekerk en Abigail Lugto deel. Als eerste was het de beurt aan Dylan. Dylan won zijn eerste partij, maar daarna verloor hij helaas zijn tweede en derde partij en was uitgeschakeld. Niek verloor zijn beide partijen, maar zat heel dichtbij de winst, maar het viel dit keer net zijn kant niet op. Pepijn zat weer in een sterke klasse en verloor helaas zijn beide partijen. Abigail deed mee aan het meetmoment -18 jaar. De gewichtsklasse van Abigail was zeer sterk bezet. Abigail heeft goed judo laten zien, maar verloor wel haar beide partijen. Voor Abigail was het voor het eerst in de -18 jaar. Daarnaast was Finn van Daatselaar voor dit toernooi ook via de vereniging ingeschreven en hij behaalde een mooie 2e plaats.

Alle judoka’s hebben weer hun best gedaan en inzet getoond tijdens het laatste toernooi van het jaar. Op naar nieuwe kansen en mooie podiumplaatsen in 2017!

abigail dylan dylan1 niek niek1