Vrijwilligers gezocht

Zoals zoveel verenigingen draait ook de Judovereniging Duurstede op vrijwilligers.
Momenteel wordt de vereniging geleid door een groep van 7 enthousiaste en zeer gemotiveerde bestuursleden. Om hen wat te ontlasten is iedere hulp welkom.

Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste mensen die graag hun steentje willen bijdragen om de vereniging draaiende te houden.
De vrijwilligers worden georganiseerd in diverse commissies. In iedere commissie zit naast een aantal vrijwilligers ook iemand van het bestuur.
Zo zijn wij op zoek naar mensen voor de volgende commissies:
–       Wedstrijdorganisatie: Ondersteuning in de organisatie en uitvoering van onze eigen toernooien.
–       Activiteitencommissie: Ondersteuning bij de organisatie van diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld Sinterklaasfeest, judokamp, etc.
–       PR/Sponsorcommissie:  Meehelpen bij  het werven van sponsoren en het ondersteunen van PR activiteiten.
–       Jurytafel bezetting: Meedraaien in een poule van vrijwilligers om tijdens eigen wedstrijden achter de jurytafel de score en tijdwaarneming bij te houden.
–       EHBO: Als je een geldig EHBO diploma hebt en je vind het leuk om die kennis tijdens de (eigen) wedstrijden in praktijk te brengen, meld je dan aan.
In principe word je als commissielid per activiteit benoemd, tenzij je zelf meer wilt doen. Je zit er dus niet voor een lange periode aan vast. Gemiddeld kost het je maximaal zo’n 1 uur per week, maar dit kan vlak voor de activiteit wel wat oplopen.

Voor de jurytafel word je bij iedere eigen wedstrijd gevraagd. Je kunt dan zelf aangeven of je voor die wedstrijd beschikbaar bent of niet. Ook hier zit je dus niet voor een lange tijd aan vast.

Voor alles geldt dat ervaring absoluut niet vereist is.

Dus lijkt het je leuk om iets te doen voor de Judovereniging, meld je dan aan als vrijwilliger via info@judoduurstede.nl. Ook als je eerst wat meer wilt weten kan je terecht bij de judoleraar of 1 van de bestuursleden.