Welkom op onze nieuwe website

Met trots presenteren wij onze vernieuwde website!

Door de modernere technieken op deze site zijn we beter in staat je te informeren. Op een snelle, actuele, overzichtelijke en vooral leuke manier. Zo vind je op deze pagina niet alleen actuele wedstrijdverslagen, maar ook tweets en reacties via Facebook. Zo is Judo Duurstede helemaal 2012!

Dat wij deze te gekke website op zo’n onmogelijk korte termijn en met zoveel kwaliteit hebben kunnen lanceren, danken we aan Remco van Ginkel. Hij heeft zich, als ouder van een van onze leden, op eigen initiatief beschikbaar gesteld om geheel vrijwillig een nieuwe website te bouwen. Vakkundig en snel. Remco, zeer veel dank!

Daarnaast hebben we ook zeer veel waardering voor Eric Meijer. Hij heeft de afgelopen acht jaar de website van Judo Duurstede opgebouwd en continue onderhouden. Ook geheel vrijwillig. We hebben daar veel respect voor. Eric, ook zeer veel dank! Zonder jou waren we niet waar we nu staan.

Benieuwd wat er allemaal nog meer te vinden is op deze website? Kijk met plezier! Heb je daarna nog suggesties? Mail ze naar info@judoduurstede.nl. We stellen ze zeer op prijs, want verbeteren is en blijft een doorlopend proces.

Het Bestuur