Woordje van de voorzitter

Beste leden, vrijwilligers, ouders en overige betrokkenen,

Afgelopen jaar is een zeer bewogen jaar geweest voor onze vereniging met als dieptepunt het overlijden van Frans Odijk. Tijdens het laatste, zeer succesvolle Frans Odijk toernooi hebben we daar uitgebreid bij stilgestaan en hebben wij samen met de Stichting Wijksport zijn naam vereeuwigd met de dojo.

Hoewel we Frans nooit kunnen vervangen zijn wij druk op zoek naar een nieuwe judoleraar B. Inmiddels hebben we verschillende lijntjes uitstaan en hopen dit begin volgend jaar rond te hebben. Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor het lesrooster. Zodra dit definitief bekend is zullen wij jullie hiervan direct op de hoogte brengen. Het doel is de kwaliteit van het team en de lessen verder te verbeteren zodat jullie hier optimaal van kunnen profiteren.

Ook wil ik mede namens het bestuur alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet. Zonder jullie hebben wij als vereniging geen bestaansrecht en hoop ik ook volgend jaar op jullie steun te mogen rekenen.  Heel erg bedankt!

2013 komt bijna tot een eind en we kunnen 2014 bijna verwelkomen. Wij, het bestuur en ik wensen jullie dan ook hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar toe.

Namens het bestuur,

Jeroen Sinoo
Voorzitter

nieuwjaar